De Kop Handelskade

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Deventer - Deventer
Actueel aanbod

€ 572.500,- tot € 1.125.000,-

Over dit project

Zoek jij een levendige woonplek in Deventer? Eentje waar je zo gunstig zit ten opzichte van de stad en alle voorzieningen dat je lekker snel kunt schakelen? Dan wil je wonen op De Kop Handelskade. De dynamische mix van wonen, werken, leren en horeca die je hier aantreft, maakt dat je je zeker niet hoeft te vervelen! En wat dacht je van het panoramische uitzicht over de prachtige hanzestad Deventer?

In totaal zijn er 43 moderne appartementen en penthouses variërend van ca. 100 m² tot 170 m² bestemd voor de verkoop, van de eerste helemaal tot aan de zestiende verdieping van De Frontier. Stuk voor stuk heerlijk luxueus. Je hebt de keus uit verschillende types. Wil je een penthouse met een tweede buitenruimte of wat meer leefruimte binnen? Ga je voor een extra werkkamer of is jouw grote wens een riante woonkeuken naast je living waar je uitgebreid kunt koken? Er zit altijd wel een geschikt appartement tussen! Een fietsenstalling en het parkeren bevinden zich op de begane grond.

De Frontier staat voor: ‘grens tussen het bekende en het onbekende’. Dat de woontoren van De Kop Handelskade deze veelbetekenende naam heeft meegekregen, wil zeggen dat hier voor jou, als nieuwe bewoner, heel wat te beleven en ontdekken valt! Woongeluk bijvoorbeeld. Heb jij interesse in een van de 43 luxe koopappartementen en -penthouses variërend van ca. 100 m² tot 170 m² op deze verrassende locatie? Schrijf je dan in. Ga naar de projectwebsite https://www.dekophandelskade.nl/

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Kop Handelskade
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
21 van 43 beschikbaar
Prijs
€ 572.500,- tot € 1.125.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Deventer.

Aanmelden