Tapijtfabriek Deventer

Deventer
Toekomstig aanbod

Over dit project

DENK MEE OVER DE TAPIJTFABRIEK
Met de verkoop van Machinefabriek Geurtsen aan JOUW Wonen ontstaat midden in Deventer een grote ontwikkellocatie. Een locatie waar de komende jaren een ingrijpende verbouwing plaatsvindt. Het uitgangspunt van de ontwikkellocatie is om te komen tot een woonconcept waar cultuurhistorische waarden hand in hand gaan met moderne componenten.

Om de Tapijtfabriek tot een innovatieve leefomgeving te maken, die ook voor omwonenden en toekomstige bewoners aantrekkelijk is, moet er een nieuw bestemmingsplan komen. JOUW Wonen is eigenaar van de tapijtfabriek. Zij hebben het initiatief genomen om een voorontwerp bestemmingsplan op te laten stellen. Door middel van een interactief participatietraject willen zij omwonenden, bedrijven en andere stakeholders hierbij betrekken.

Vul via de oranje button de vragenlijst in om je (woon)wensen kenbaar te maken!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tapijtfabriek Deventer
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Deventer.

Aanmelden