Actueel

Nieuws

In de Buurt | Park Nova Lokaal nieuws maandag 02 oktober 2023

In de Buurt | Park Nova

Wat vind je 'in de Buurt' van Park Nova?

Met enige regelmaat vertellen wij hoe mooi wonen in Park Nova kan zijn. We willen mensen overtuigen dat  Park Nova niet zomaar een woonproject is; het is een gemeenschap die diversiteit omarmt en haar bewoners een unieke levensstijl biedt. Met haar centrale locatie, gevarieerde woningen en gedeelde voorzieningen is Park Nova een complex van modern, comfortabel wonen in een historische stad.

Lees hier het artikel van IndeBuurt: Park Nova in Deventer: een woonproject voor kopers en huurders (indebuurt.nl)

PHB gaat de hoogte in Lokaal nieuws dinsdag 26 september 2023

PHB gaat de hoogte in

Een goed begin is het halve werk. De begane grond van Park Nova staat! Elke twee weken hoopt PHB weer een verdieping hoger te zijn in het beton casco. De ene week wordt de vloer gestort, de tweede week worden de kalkstenen wanden opgebouwd. Zo zie je Park Nova tot hoogte komen. 

Bouwupdate Lokaal nieuws maandag 04 september 2023

Bouwupdate

PHB Deventer heeft de vaart er goed in zitten. De bouw gaat voorspoedig, de wanden van de begane grond staan. Een goed begin :).

Raamdecoratie op maat: De ultieme keuze uit functionaliteit en sfeer, voor een stijlvol interieur Lokaal nieuws donderdag 31 augustus 2023

Raamdecoratie op maat: De ultieme keuze uit functionaliteit en sfeer, voor een stijlvol interieur

In de wereld van interieurontwerp en huisinrichting staat maatwerk centraal als het gaat om het creëren van een unieke en gepersonaliseerde leefomgeving. Raamdecoratie op maat vormt hierbij al lang geen uitzondering meer. Steeds meer mensen kiezen zelfs voor maximaal comfort en gemak, met elektrisch bedienbare raamdecoratie. Los van deze smart home trend maken de talloze voordelen en stijlvolle opties de keuze voor maatwerk bijzonder aantrekkelijk. Want met op maat gemaakte raamdecoratie creëer je in vergelijking met standaard, kant-en-klare opties, een unieke en veel persoonlijkere woonstijl in huis. Of het nu gaat om plissés , jaloezieën, rolgordijnen of Luxaflex®, maatwerk heeft een grote impact op zowel de esthetiek als de functionaliteit van jouw huis. Hieronder staan kort samengevat de 5 belangrijkste voordelen om voor raamdecoratie op maat te kiezen:

1. Unieke stijl en persoonlijke sfeer

Maatwerk geeft je volop de vrijheid om jouw raamdecoratie te ontwerpen, passend bij jouw eigen woonstijl en persoonlijkheid. Zo kies je uit verschillende stoffen, materialen, kleuren en patronen om een look te creëren die naadloos aansluit bij jouw interieur. Het resultaat is een uniek ingerichte kamer die echt de essentie van jouw stijl weerspiegelt waardoor jij je helemaal thuis voelt.

2. Perfecte pasvorm

Raamdecoratie op maat wordt specifiek aangepast aan de afmetingen van jouw ramen en ook deuren, waardoor een perfecte pasvorm is gegarandeerd. Dit zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, maar ook voor de perfecte lichtinval overdag of juist een verduisterend effect ’s nachts. Een goede pasvorm voorkomt tocht, warmteverlies of juist opwarming van de kamer via de ramen. Zo draagt op maat gemaakte raamdecoratie bij aan een hogere energie-efficiëntie van jouw huis.

3. Volledige controle over lichtinval en privacy

Met maatwerk ga je voor de maximale controle over lichtinval en privacy. Afhankelijk van jouw persoonlijke behoeften kies je voor lichtdoorlatende, verduisterende of transparante materialen. Voor elke kamer en stijl is er de perfecte raamdecoratie op maat, van verduisterende rolgordijnen voor de slaapkamer tot sfeervolle semi-transparante vouwgordijnen op maat voor een knusse woonkamer, alles kan. Bovendien zijn er veel opties wat de bediening van de raamdecoratie betreft. Denk bijvoorbeeld aan een koord, bedieningsstang, handmatige bediening. Of maak het jezelf heel comfortabel met slimme, elektrische bedienbare raamdecoratie waarbij je op elk moment van de dag via je smartphone het gewenste niveau van licht en privacy bepaalt.

4. Duurzame investering

Hoewel op maat gemaakte raamdecoratie soms wellicht een hogere investering vergt dan standaard opties, betaalt het zichzelf al op korte termijn terug. Hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen ervoor dat jouw raamdecoratie langer meegaat, waardoor je de raambekleding minder vaak hoeft te vervangen. Met op maat gemaakte jaloezieën , rolgordijnen of Luxaflex zorg je bovendien voor een betere isolatie van je ramen en deuren. Maatwerk bespaart je al op korte termijn geld en energiekosten en dat heeft ook een positieve impact op het milieu.

5. Professionele begeleiding

Bij het kiezen van raamdecoratie op maat, is het prettig om samen te werken met professionele interieurontwerpers. Want een raamdecoratie specialist helpt je op basis van zijn expertise en ervaring om weloverwogen beslissingen te nemen. Zo kies je makkelijk het type raambekleding dat precies aansluit bij jouw behoeften, stijl en budget. Bij Aanhuis.nl Zutphen profiteer je volop van eerlijk advies, je kiest uit een ruim assortiment raamdecoratie en het inmeten en monteren nemen de vakmensen je graag uit handen. Het resultaat is de perfecte raambekleding in een naadloos ontworpen interieur dat zowel stijlvol als ook functioneel is.

Conclusie

Raamdecoratie op maat biedt een scala aan voordelen die jouw huis kunnen transformeren van gewoon naar buitengewoon. Van unieke stijl en perfecte pasvorm tot verbeterde functionaliteit en energie-efficiëntie, maatwerk is definitief een uitstekende oplossing voor elk raam en elke smaak. Als je op zoek bent naar een duurzame investering waarmee je comfort, stijl en sfeer in huis verbetert, dan is raamdecoratie op maat de ideale keuze voor jouw huis. Je bent van harte welkom aan de Gerritsenweg 8 in Zutphen om alle mogelijkheden in de winkel te komen bekijken.

Start bouw feestelijk gevierd Lokaal nieuws vrijdag 14 juli 2023

Start bouw feestelijk gevierd

Op woensdag 5 juli vierden wij met de toekomstige bewoners de start bouw van Park Nova. Ondanks het ontstuimige weer was het een ontzettend gezellige middag. Er zijn mooie woorden en wensen uitgesproken door Liesbeth Grijsen, wethouder Ruimtelijke Ontwikkeling Gemeente Deventer, Gerwin van der Zande, directeur PHB Deventer en Miranda Venekamp-Brandt, directeur Marketing, Verkoop en Verhuur VanWonen. Met confetti werd de wens tot een voorspoedige bouw bevestigd. De toekomstige bewoners maakten kennis met elkaar, hebben een nieuwe sport ontdekt: 'lollyvissen' en leuke ideeën met elkaar uitgewisseld. Hieronder vind je een compilatie van de middag.

Foto's start bouwfeest Park Nova

BOUW 54 APPARTEMENTEN PARK NOVA GESTART Lokaal nieuws donderdag 06 juli 2023

BOUW 54 APPARTEMENTEN PARK NOVA GESTART

Park Nova verrijst op de voormalige kantoorlocatie van zorggroep Carinova, op nog geen 10 minuten fietsen van het historische centrum van Deventer. In de populaire wijk Zandweerd, op de hoek van de Zwolseweg en de Ceintuurbaan. Een bijzonder veelzijdig gebouw met een divers woonprogramma voor jong en oud. Park Nova wordt een waardevolle toevoeging aan de stad Deventer: 27 appartementen grotendeels in de middeldure huur en 27 koopappartementen in verschillende prijscategorieën. De woningen variëren in grootte tussen 59 en 97 m2. Alle appartementen hebben een eigen balkon of dakterras. 

Wethouder Liesbeth Grijsen: “Met de bouw van dit woongebouw komen er nieuwe woningen bij in Deventer. Daar is gezien de huidige krapte veel behoefte aan. Ik ben blij dat met dit project weer veel mensen in ons mooie Deventer een prachtige duurzame woning hebben gevonden. Graag wens ik alle bewoners alvast veel woongeluk.”

Miranda Venekamp-Brandt, VanWonen Directeur Marketing Verkoop & Verhuur voegt daaraan toe: “In het plan voor Park Nova hebben we de toekomstige bewoners vroeg betrokken. Dankzij hun input is er een divers en inclusief woningprogramma ontstaan met ruimte voor persoonlijke woonwensen. Deze woningen zijn voor jong en oud, samenwonend en alleenstaand. Vanuit de behoefte elkaar te willen ontmoeten hebben we in het ontwerp een mooie groene daktuin opgenomen. Deze wordt uiteraard rookvrij, zodat bewoners hier gezond en in het groen kunnen genieten.” 

Groen en gezond samen wonen 
Ontmoeten, groen en aandacht voor het klimaat zijn onderwerpen die vanaf het begin van de planontwikkeling zijn meegenomen. Met omwonenden en ander belangstellenden is dan ook gezamenlijk gewerkt aan de totstandkoming van het plan. Dit vertaalt zich onder meer in de gemeenschappelijke daktuin en twee elektrische deelauto’s van We Drive Solar die beschikbaar zijn voor alle bewoners van het complex. Met de daktuin en de beplantingen rondom het gebouw wordt de groene verbinding gelegd met het nieuwe Plantsoen en de rotonde met grote bomen aan de Zwolseweg. Daarnaast is er in de gevels een groot aantal nestkasten voor vleermuizen en gierzwaluwen opgenomen. 

“Mooi dat we nu gestart zijn met de bouw van Park Nova. Een prachtige en duurzame toevoeging aan onze mooie stad. Hier gaan de toekomstig bewoners straks heerlijk wonen.” zegt Gerwin van de Zande, Directeur PHB.

Nog enkele appartementen beschikbaar 
De oplevering van Park Nova is voorzien in het vierde kwartaal van 2024. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Bij interesse is een bezoek aan de bouwplaats mogelijk. Voor meer informatie: www.parknova.nl.

Over VanWonen
Woningen en leefomgevingen creëren voor de gezondste generaties. Dat is de VanWonen-missie als gebieds- en vastgoedontwikkelaar. Gebieden die goed zijn voor mens en aarde en waarin gemeenten en partners hun ambities op een duurzame manier vertaald zien. En waarin klanten zich welkom voelen, positief worden verrast en hun klantreis beoordelen met een 9+. Werkend vanuit Zwolle, Utrecht, Groningen en Nijmegen, gestoeld op persoonlijke relaties en een krachtig netwerk, staat VanWonen voor een nieuwe stijl van ontwikkelen. Ontdek meer op www.vanwonen.com. 

Over PHB Deventer
Wij zijn een bouwbedrijf uit Deventer dat haar klanten maximaal wil ontzorgen als het om bouwen gaat. Wij realiseren dit door de juiste voorbereiding en de uitvoering van de bouwwerkzaamheden zo soepel mogelijk te laten verlopen. Sleutelwoorden daarvoor zijn samenwerking en communicatie. Wij werken niet alleen vóór onze klanten, maar ook graag samen met onze klanten. Samenwerken is met elkaar meedenken, kennis delen en hetzelfde doel nastreven. Communicatie is daarbij de lijm die deze manier van werken met elkaar verbindt. Duidelijke communicatie voorkomt misverstanden en zorgt voor heldere afspraken. Wij streven ernaar dat onze klanten niet alleen tevreden zijn over het eindresultaat, maar er ook blij van worden. Wij willen de verwachtingen van de klant overtreffen. Daar staat PHB Deventer en al haar medewerkers voor! www.phbdeventer.nl

 

A.s. donderdag uitnodiging bouwplaatsbezoek | Park Nova Lokaal nieuws vrijdag 16 juni 2023

A.s. donderdag uitnodiging bouwplaatsbezoek | Park Nova

Elke donderdag inloopuur op de bouwplaats van 16.00 uur tot 17.00 uur 

Wekelijk inloopuur
Wil jij de bouwplaats bezoeken om te ervaren of dit de plek is waar jij wilt wonen? A.s. donderdag kun je van 16.00 tot 17.00 uur in de bouwkeet terecht voor vragen. Willeke Haasjes, verkoopmanager van Park Nova is hier aanwezig om je te ontvangen en je vragen te beantwoorden. De koffie staat klaar. Navigatie bouwlocatie: Zwolseweg 180 Deventer.

Op zoek naar een nieuwe woning? Hier moet je op letten wanneer je een makelaar inschakelt Lokaal nieuws donderdag 25 mei 2023

Op zoek naar een nieuwe woning? Hier moet je op letten wanneer je een makelaar inschakelt

Een nieuwe woning vinden kan een spannende, maar ook stressvolle ervaring zijn. Er zijn veel aspecten om rekening mee te houden, zoals de locatie, grootte, prijs en staat van de woning. Het inschakelen van een makelaar kan helpen om het proces soepeler te laten verlopen, maar het is belangrijk om de juiste makelaar te vinden die bij jou past. In dit artikel bespreken we waar je op moet letten bij het kiezen van een makelaar.

Ervaring en kennis

Een van de belangrijkste aspecten om op te letten bij het kiezen van een makelaar is hun ervaring en kennis van de woningmarkt. Een makelaar met jarenlange ervaring en een goede reputatie in de buurt is vaak een goede keuze. Ze hebben veel kennis van de markt en kunnen je helpen bij het vinden van de juiste woning binnen jouw budget.

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de specialisatie van de makelaar. Sommige makelaars zijn gespecialiseerd in bepaalde soorten woningen, zoals appartementen of vrijstaande huizen. Als je op zoek bent naar een specifiek type woning, kan het verstandig zijn om een makelaar te kiezen die hierin gespecialiseerd is. Maar het allerbelangrijkst is om een ervaren en betrouwbare makelaar te zoeken die je kan helpen je behoeften te vinden in een nieuwe woning. Een goed voorbeeld van een betrouwbare makelaar is Thomapost.nl . 

Transparantie en communicatie

Een goede makelaar is transparant en communiceert helder met hun klanten. Het is belangrijk dat je op de hoogte bent van alle stappen in het proces en dat je duidelijke antwoorden krijgt op al je vragen. Daarnaast moet de makelaar open zijn over de kosten en tarieven die ze hanteren.

Een makelaar die goed bereikbaar is en snel reageert op vragen en verzoeken is ook belangrijk. Als je vragen hebt of snel actie wil ondernemen, is het fijn als je snel in contact kunt komen met je makelaar.

Vertrouwen en klik

Een woning vinden is een persoonlijke en emotionele ervaring. Het is daarom belangrijk dat je een goede klik hebt met je makelaar en dat je hen vertrouwt. Als je niet het gevoel hebt dat je makelaar naar je luistert of begrijpt wat je zoekt, kan het moeilijk zijn om de juiste woning te vinden.

Het is daarom aan te raden om eerst een kennismakingsgesprek te hebben met de makelaar voordat je besluit om met hen in zee te gaan. Tijdens dit gesprek kun je kijken of er een klik is en of je vertrouwen hebt in hun expertise.

Flexibiliteit en beschikbaarheid

Een makelaar moet flexibel zijn en beschikbaar zijn op momenten die voor jou werken. Als je bijvoorbeeld fulltime werkt, kan het lastig zijn om overdag bezichtigingen te doen. Een makelaar die bereid is om in de avonduren of in het weekend afspraken te maken, kan dan een uitkomst bieden.

Daarnaast moet een makelaar ook flexibel zijn als het gaat om jouw wensen en eisen. Jij bent tenslotte degene die op zoek is naar een woning en het is belangrijk dat de makelaar zich hieraan aanpast. Woon je bijvoorbeeld in Deventer, zoek dan naar Makelaar in Deventer op google en vergelijk je opties. Op deze manier kan je zien wat je opties zijn en welke het beste passen bij jouw behoeften en beschikbaarheid. 

Tarieven en kosten

Het is belangrijk om vooraf duidelijkheid te hebben over de tarieven en kosten die de makelaar hanteert. Veel makelaars werken met een courtage, wat betekent dat ze een percentage van de verkoopprijs van de woning als vergoeding krijgen. Dit percentage kan verschillen per makelaar en per woning.

Daarnaast kunnen er ook andere kosten zijn, zoals advertentiekosten, administratiekosten en extra diensten. Het is belangrijk om deze kosten vooraf te bespreken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wanneer je een transparante makelaar hebt zal dit voordat je in zee gaat met de makelaar ook duidelijk besproken worden.

 

Twijfel je over nieuwbouw? Kom zaterdag 13 mei langs tijdens de VanWonen Dag van de Nieuwbouw! Lokaal nieuws woensdag 03 mei 2023

Twijfel je over nieuwbouw? Kom zaterdag 13 mei langs tijdens de VanWonen Dag van de Nieuwbouw!

In de media is ‘nieuwbouw’ momenteel een actueel onderwerp, maar hoe zit dit nu eigenlijk echt? Onder het genot van een kopje koffie of thee vertellen wij graag meer over het actuele woningaanbod in de regio Arnhem en Nijmegen. Ons verkoopteam staat tussen 10:00 uur en 14:00 uur klaar om je te voorzien van meer informatie en om eventuele vragen te beantwoorden. Wij ontvangen je graag op ons kantoor aan Thermionpark 5 in Nijmegen.

Ook kinderen zijn van harte welkom. VanWonen zorgt voor een creatieve activiteit voor kinderen tussen 10:30 en 12:30 uur, geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Graag tot dan!

Eerst slopen, dan bouwen! Lokaal nieuws vrijdag 07 april 2023

Eerst slopen, dan bouwen!

De sloop van het pand Carinova ging op het eerste oog langzaam. Dit had alles te maken met de circulaire sloop. Waardevolle materialen werden er voorzichtig uitgehaald om deze weer te gebruiken voor andere projecten. Denk hierbij aan deuren, kozijnen, plafondplaten, radiatoren en ga zo maar door. Circulair bouwen is een onderdeel van onze missie om leefomgevingen te creëren voor de gezondste generaties. 

Inmiddels is het gebouw met de grond gelijk gemaakt. De hoogte is weg en het pui wordt opgeruimd. PHB gaat zich voorbereiding voor het starten met de paalfundering. Vanaf nu kan het alleen maar mooier worden. 

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Deventer.

Aanmelden