Actueel

Nieuws

Wil jij ook wel eens een andere sfeer creëren in je woonkamer? Maak kans op een waardebon van € 75,- Lokaal nieuws vrijdag 29 juni 2018

Wil jij ook wel eens een andere sfeer creëren in je woonkamer? Maak kans op een waardebon van € 75,-

Je weet niet meer wat je moet doen, gaan verbouwen, aanbouwen of verhuizen? Heel begrijpelijk en Stijlidee 42 kan daarbij helpen. Tijdens het kennismakingsgesprek bekijken jullie samen de ruimte en bespreken jullie de woonwensen en voorkeuren.Wij geven in samenwerking met Stijlidee 42 twee keer een kortingsbon ter waarde van € 75,- weg welke is te verzilveren bij de restyling van jouw woning. Wil je kans maken? Stuur dan een mailtje naar info@24webvertising.nl en vertel ons waarom jij denk dat je die waardebon moet winnen.

In deze drukke tijden geen gelegenheid voor een nieuwbouwproject? Dan bieden wij u de oplossing! Lokaal nieuws donderdag 14 juni 2018

In deze drukke tijden geen gelegenheid voor een nieuwbouwproject? Dan bieden wij u de oplossing!

In Okkenbroek, onder de rook van Deventer en op 10 minuten rijden van de snelweg A1, ligt een zeer goed onderhouden moderne én onderhoudsvrije 2-onder-1 kap woning uit 2009. De woning is onlangs geheel gemoderniseerd en heeft een strak en hoog afwerkingsniveau.

De woning ligt aan een doodlopende straat en de achtertuin is gunstig gelegen op het Zuid-Oosten. Tevens is het grenzend aan een bosperceel voor een heerlijke wandeling. Mocht u er langer op uit willen trekken voor een wandeling of fietstocht, ligt Okkenbroek tevens vlakbij de Sallandse Heuvelrug.
Het object is van de begane grond tot en met de tweede verdieping helemaal tot in de puntjes afgewerkt en erg goed geïsoleerd, het heeft energielabel A.
Op zaterdag 23 juni is er van 11.00u - 16.00u een open huis.  Op deze manier kunt u ongedwongen en zonder afspraak het object gelegen aan de Boerhofstraat 4 in Okkenbroek rustig bekijken. Graag zien wij u dan!
Voor meer informatie, neem contact op met ons kantoor, Siebert Makelaars in Raalte. Via email  info@siebertmakelaars.nl  of op telefoonnummer 0572-363664. Of kijk op onze website voor meer informatie over dit object.

Raamdecoratie kiezen Lokaal nieuws donderdag 24 mei 2018

Raamdecoratie kiezen

Er zijn veel verschillende soorten raamdecoraties,  denk aan  overgordijnen, plissés, shutters, houten jaloezieën of rolgordijnen. Welke te kiezen? En voor welke ruimte?

Door je raamdecoratie voor de hele woning op elkaar af te stemmen oogt het rustig. Dit betekent niet dat er overal in huis hetzelfde moet hangen maar wel dat het in dezelfde stijl is of de kleuren overeenkomen.
  
Bij het uitzoeken komen er heel veel vragen op je af, denk aan:
• Ophangsysteem
• Materiaal keuze
• Wel of geen verduistering 
• Kleur 
• Enkel of dubbele plooi 
Ten eerste kijk je natuurlijk naar wat je mooi vindt  en wat handig is, denk aan draai en kiep raam of stalen kozijnen maar ook wat je betaalbaar vindt. 

Dan moet je nog bedenken of dat wat je uitgezocht hebt, wel geschikt is voor de ruimte. 
Zoals bijvoorbeeld de keuken: niet alle raamdecoratie is hier even geschikt, denk aan water en opspattend vet of de rode pasta saus spetters, je wilt ze niet op de muur en zéker  niet op je raambekleding.  

Kortom alleen al heel veel keuzes bij het uitzoeken van de juiste raambekleding voor je nieuwe huis.  

Heb je hulp nodig ga naar  www.stijlidee42.nl  voor meer informatie of maak een afspraak per mail;  loraine@stijlidee42.nl  of telefonisch; 06-51146926.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Deventer.

Aanmelden