mobiele airco kopen

Actueel

Nieuws

Hoe wil jij wonen? Lokaal nieuws zondag 12 juni 2022

Hoe wil jij wonen?

Dit hebben wij gevraagd aan de belangstellenden voor het buurtje van Steenbrugge. De gemeente Deventer schrijft ons het woningprogramma voor. Het aantal woningen, de grootte, dakgoothoogte, etc. Echter wij proberen altijd ook de toekomstige bewoner mee te laten denken, al is het maar in kleine dingen. Deze keer is het type haag aan de voorzijde van de woning een keuze, door welke voordeur kom jij het liefst thuis en welke dakpan vind jij het mooist. De uitkomsten zijn duidelijk. Je vindt ze hieronder.
 

De meest gekozen opties nemen wij mee in de uitwerking van het voorlopig ontwerp waarin ook andere kleinere onderdelen kunnen wijzigen. 

Uitkomst informatieavond 12 mei jl Lokaal nieuws donderdag 09 juni 2022

Uitkomst informatieavond 12 mei jl

Donderdagavond 12 mei hebben belangstellenden in het nieuwbouwplan Buurtje van Steenbrugge voor het eerst kennis gemaakt met de schetsen en voorlopige invulling van de woningtypes. De opkomst was goed en de deelname enthousiast en actief. Wil jij de presentatie van de ARX architecten (terug) kijken? Klik dan HIER.

Informatieavond 12 mei Steenbrugge Lokaal nieuws dinsdag 03 mei 2022

Informatieavond 12 mei Steenbrugge

Onze missie is woningen en leefomgevingen te creëren voor de gezondste generaties. Een plek waar jij je thuis voelt. Daarom vinden wij het belangrijk dat je betrokken bent bij de voorbereidingen van Buurtje van Steenbrugge.

Graag nodigen wij je uit voor een informatieavond op donderdag 12 mei tussen 19.00 uur en 21.30 uur. De avond vindt plaats op een centrale plaats in Deventer. De betrokken architect houdt verschillende presentaties van het eerste schetsontwerp. Tijdens deze informatieavond leggen wij jou een aantal keuzes voor met betrekking tot de afwerking van de woning en de tuin. Ook is er de gelegenheid om vragen te stellen. Kom jij ook?

Meld je dan eerst aan als belangstellende via https://www.buurtjevansteenbrugge.nl/aanmelden/.  Je ontvangt daarna een bericht met meer informatie over de locatie en mogelijkheid om je aan te melden voor de informatieavond.

Deventer, de favoriete stad van verkoopmanager Willeke Haasjes Lokaal nieuws dinsdag 15 februari 2022

Deventer, de favoriete stad van verkoopmanager Willeke Haasjes

Deventer is de favoriete stad van ons gezin. Vanuit mijn woonplaats Apeldoorn pakken wij dikwijls op zondag de auto om met het pontje naar Deventer centrum te gaan. Lekker een beetje rondstruinen door het oude centrum, samen lunchen en dan weer naar huis. 

Steenbrugge was nieuw voor mij. Samen met onze vrolijke viervoeter heb ik Steenbrugge bezocht. Ik werd blij verrast. Lopend door de vrije natuur van Zandweteringpark zag ik in de miezerregen spelende kinderen rennen over de platgetrapte smalle paadjes. Via een omweg kwam ik bij het theehuis. Helaas was het gesloten, maar ik raakte aan de praat met een wandelaar die fase 1 van Steenbrugge heeft zien groeien. Ja, het is woningbouw in een voorheen buitengebied, maar we waren het er over eens dat het groene landschap toch voor zover mogelijk in tact is gebleven. Ik liep verder de wijk in. De bochtige straatjes met niveauverschillen gaven mij een gevoel van geborgenheid en gezelligheid. Op verschillende hoeken zag ik een fotovakschool, een kerk of een coöperatie met doodlopende straatjes. Het ene buurtje liep over in het andere met ertussen groene heuveltjes met hier en daar een bankje om even uit te rusten. Dit is nog maar het begin. Het is tijd voor een nieuwe buurtje; het buurtje van Steenbrugge.

Met vriendelijke groet,
Willeke Haasjes
Verkoopmanager VanWonen

Lorem Ipsum Lokaal nieuws dinsdag 15 februari 2022

Lorem Ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Deventer.

Aanmelden