mobiele airco kopen

Actueel

Nieuws

Lokaal nieuws donderdag 23 september 2021

Bianco Hypotheken: laagdrempelig, onafhankelijk en met een uitgebreid netwerk

Heeft u uw droomwoning gezien en wilt u bekijken of de aankoop ervan haalbaar is? Wilt u onderzoeken of u met lagere lasten kunt wonen? Of bent u op zoek naar een andere woning die beter aansluit bij uw wensen? In alle gevallen staat Bianco Hypotheken u met raad en daad terzijde. Eigenaar en financieel adviseur Antonio Bianco EFA is terzake kundig en beschikt bovendien over een uitgebreid en functioneel netwerk.

Bianco Hypotheken is een financieel- en hypotheekadvieskantoor dat actief is in Deventer en de regio. Adviseur Antonio Bianco, die het kantoor in 2018 oprichtte, staat klanten bij met hypotheekadvies en -bemiddeling voor alle financiële zaken rondom de eigen woning. “Een laagdrempelige organisatie”, zo omschrijft hij zijn bedrijf. “Mensen kunnen telefonisch afspreken, maar ook binnenlopen in ons kantoor aan de Bernardus van den Bergweg 22 in Deventer. Maar we komen ook bij u thuis als u dat prettiger vindt. Eventueel ook op zaterdag, want we werken niet uitsluitend op stipte kantoortijden.” Biano Hypotheken bemiddelt voor starters, doorstromers en ondernemers, maar ook voor woningbezitters die hun hypotheek willen laten oversluiten tegen de gunstigste voorwaarden. Een belangrijk pluspunt is dat Bianco Hypotheken een volledig onafhankelijk advieskantoor is. “Wanneer je een huis koopt of andere financiële zaken voor je woning wilt laten regelen, is het de moeite waard om de advies- en bemiddelingskosten van verschillende hypotheekaanbieders te onderzoeken en te vergelijken”, aldus Antonio. “Daarom werken we samen met een groot aantal geldverstrekkers. Vaak leggen we na onze gesprekken meerdere opties voor, elk met hun eigen voordelen. Op basis van een goed advies kan de klant dan zelf afwegen welke oplossing het beste bij hem of haar past.”

Uitgebreid netwerk

Van 2011 tot 2018 werkte Antonio als hypotheekadviseur voor een regionale bank, waardoor hij niet alleen kennis en ervaring, maar ook een wijdvertakt netwerk opbouwde. “Met collega’s, makelaars en notarissen, maar ook op sociaal gebied”, schetst hij. “Zo ben ik lid van meerdere voetbalclubs, waarvoor ik ook sponsoractiviteiten ontplooi. Daarnaast kun je door zo’n sociaal netwerk goede contacten onderhouden met particulieren.”

Waarom Antonio voor zichzelf begon? “Ik wilde mijn horizon verbreden”, legt hij uit. “Ik kijk met plezier terug op mijn vorige baan, maar merkte dat ik me altijd op één aspect van de hypothecaire dienstverlening toelegde. Maar de markt is zoveel groter. Als je mensen wilt helpen met de hypotheek die het beste bij het past, is het belangrijk dat je kunt kiezen uit een veelheid van aanbieders. Ik bemiddel nu voor ruim dertig erkende geldverstrekkers. Op basis van de specifieke wensen en situatie kan de klant dan altijd de beste keuze maken. En hoewel hypotheekadviezen mijn core-business zijn, kan ik ook aanvullende diensten aanbieden, zoals verzekeringen en kredieten. Zo omvat mijn dienstverlening het gehele spectrum van financieel advies op woongebied.”

Laagdrempelig

Laagdrempeligheid is een ander kernwoord voor Bianco Hypotheken. “Klanten hebben bij mij altijd één aanspreekpunt. Ik sta altijd voor hen klaar. Een eerste oriënterende gesprek is altijd gratis. Op basis van de wensen, het inkomen, het eigen vermogen en diverse andere factoren lopen we samen na welke hypotheek het beste bij je past. Als je bijvoorbeeld bereid bent zuinig te leven, dan kun je meer lenen. Verder zijn vaak extra kortingen mogelijk bij nieuwbouw, biedt verzekeringsmaatschappij ASR speciale startershypotheken en kun je subsidies krijgen bij verduurzaming van je woning. Met duurzame maatregelen maak je je huis energiezuiniger, waardoor je bespaart op je vaste lasten. Bovendien kun je daardoor vaak ook meer lenen. Ik breng alle mogelijkheden in beeld, waarna de klant zelf zijn afwegingen kan maken en zijn keuze bepaalt.”

Wie meer wil weten, kan ook de reviews van Bianco Hypotheken bekijken op advieskeuze.nl.


Bianco Hypotheken
Bernardus van den Bergweg 22, 7424GP Deventer
T 06 11817577
info@biancohypotheken.nl / www.biancohypotheken.nl

 

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Deventer.

Aanmelden