Actueel

Nieuws

De verkoop is gestart! Lokaal nieuws dinsdag 22 november 2022

De verkoop is gestart!

Goed nieuws: vanaf nu is het mogelijk om online in te schrijven op de woning van jouw voorkeur! Lees in dit bericht precies hoe dit in zijn werk gaat.

Aanbod
In Buurtje van Steenbrugge komen in totaal 26 woningen: 16 rijwoningen en 10 hoekwoningen. De woningen hebben nagenoeg dezelfde plattegrond, maar allemaal met een eigen jasje. Dit zie je terug in de kleur van de gevelsteen, een dakkapel, de hoogte van de dakgoot of een extra raam. Welke woning past bij jou? Klik hier voor alle woningtypes en bouwnummers.

Vanaf nu online inschrijven op het bouwnummer van je voorkeur
Wanneer je interesse hebt in een woning, kan je via de button interesse inschrijven voor het project Buurtje van Steenbrugge. In je account kan je dan je woningvoorkeur voor één of meerdere bouwnummers aangeven in het online inschrijfformulier.  

Sluit inschrijving op maandag 28 november om 17.00 uur, daarna toewijzen
Na het sluiten van de inschrijfperiode worden alle gegevens van de inschrijfformulieren verzameld en door ons gecontroleerd. Vervolgens gaan wij de nog beschikbare bouwnummers toewijzen. Wij streven ernaar om iedereen binnen een dag te informeren over de uitkomst van de toewijzing. Na toewijzing zal in een persoonlijk gesprek alles verteld worden over het project en je bouwnummer. Wanneer je de woning wilt kopen, wordt er overgegaan tot het tekenen van de koop- en aanneemovereenkomst.

Verwachting start bouw
We verwachten in het tweede kwartaal van 2023 te starten met de bouw van de woningen. Dat lijkt lang maar onze ervaring heeft ons geleerd dat de tijd vliegt. 

Succesvol open huis Lokaal nieuws maandag 31 oktober 2022

Succesvol open huis

Zaterdag 29 oktober was het laatste open huis van Park Nova. Ruim 10 belangstellenden lieten zich informeren over het uitgebreide plan, de mogelijkheden en gingen langs de verschillende verdiepingen voor het uitzicht. Nu gaan de deuren dicht en maakt het huidige pand zich klaar voor de start sloop.

Content

Laatste kans | Beleef Park Nova 29 oktober a.s. Lokaal nieuws maandag 17 oktober 2022

Laatste kans | Beleef Park Nova 29 oktober a.s.

De sloop gaat beginnen. Op 29 oktober a.s. is de laatste kans om nog het uitzicht van Park Nova te beleven!

Wil jij beleven hoe je straks in Park Nova woont? Meld je aan voor het Open Huis op 29 oktober a.s.
De voorbereidingen van de sloop gaan beginnen. Per 1 november sluit het huidige pand Carinova haar deuren. Zij gaat ruimte maken voor de bouw van 54 appartmenten genaamd Park Nova. Heb jij belangstelling om straks comfortabel te wonen in een appartement van Park Nova, maar wil je graag het uitzicht zelf ervaren? Loop vrijblijvend binnen op 29 oktober a.s. van 10.30 - 11.30 uur en laat je informeren over de beschikbaarheid, de mogelijkheden en de planning. Wij zijn graag voorbereid op je komst. Je kunt jezelf aanmelden door een mailbericht te sturen naar klantcontact@vanwonen.com.

Nog enkele woningen beschikbaar Lokaal nieuws zondag 16 oktober 2022

Nog enkele woningen beschikbaar

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar

De presale is goed van start. De gesprekken met enthousiaste belangstellenden zijn gaande en de eerste woningen zijn gereserveerd. Heb jij belangstelling om te wonen in het Buurtje van Steenbrugge?

Check hier de beschikbaarheid. Meld je aan voor de bouwnummers van je voorkeur en je wordt zo snel mogelijk uitgenodigd voor een eerste gesprek. 

Open huis zaterdag 8 oktober! Lokaal nieuws donderdag 29 september 2022

Open huis zaterdag 8 oktober!

Op zaterdag 8 oktober a.s. van 10.30 uur tot 11.30 uur organiseren wij een open huis. Beleef Park Nova. Het verkoopteam is aanwezig jou meer te vertellen over het plan, de mogelijkheden, de beschikbaarheid. Daarnaast is er de mogelijkheid om het uitzicht te ervaren op de verschillende verdiepingen. Ben jij erbij? Meld je aan via klantcontact@vanwonen.com. 

Alle 26 woningen zijn in de pre-sale toegewezen Lokaal nieuws donderdag 15 september 2022

Alle 26 woningen zijn in de pre-sale toegewezen

Na een succesvolle informatieavond startte de inschrijving voor de 26 eengezinswoningen van het Buurtje van Steenbrugge. Vandaag is de inschrijving gesloten. Er is enthousiast ingeschreven en alle 26 woningen zijn toegewezen aan de huidige belangstellenden. Zij krijgen de komende weken de tijd om de optie op de aan hen toegewezen woning definitief te maken. Uit de gesprekken kan uiteraard naar voren komen dat bepaalde kandidaten toch niet overgaan tot koop van de woning. Dan zullen wij uiteraard de volgende kandidaten op de reservelijst alsnog benaderen. 

Heb je ook interesse in een woning in Buurtje van Steenbrugge?
Meld je dan aan! Na aanmelding ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarin een link waarmee je de aanmelding afrondt en een Mijn VanWonen account kan aanmaken. In dit persoonlijke account is actuele informatie over dit project te raadplegen.
Ook kan je in dit account via de button online inschrijven jouw bouwnummervoorkeur doorgeven. Is er een woning beschikbaar, dan nemen wij contact met je op.
 

In verkoop: er zijn nog appartementen beschikbaar Lokaal nieuws maandag 12 september 2022

In verkoop: er zijn nog appartementen beschikbaar

De verkoop van de 27 koopappartementen Park Nova is gestart en er zijn nog appartementen beschikbaar! Heb jij dit prachtige plan al goed bekeken? Schrijf in op het bouwnummer van jouw voorkeur.

Schrijf je hier in. Wanneer er een bouwnummer van jouw voorkeur beschikbaar is, nemen wij contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken. We laten je de plattegronden zien en vertellen je alles over het gebouw, de ligging en de keuzes die je kan maken zodat jouw huis jouw thuis wordt.

Een klant aan het woord Lokaal nieuws zondag 11 september 2022

Een klant aan het woord

Ja, ik wist het al een aantal jaren. Eens moest ik verhuizen naar een kleinere woning met alles gelijkvloers. Maar ja, je denkt al gauw: dat komt nog wel een keer. Dochterlief maakt me attent op het nieuwbouwproject Park Nova in Deventer. Zo ging ik naar de eerste informatieavond en schreef me in als belangstellende. Dan hoor je dat je bent ingeloot. Dat is even wennen. Mijn huidige woonomgeving verlaten en naar iets totaal anders verhuizen. Nieuwe omgeving, inburgeren, contacten zoeken enzovoort. Gelukkig woont dochterlief op een afstand van vijf minuten fietsen in plaats van een uur met de auto.

Langzaam daalde het in. Ondanks dat het een aantal stresspunten oplevert, kom ik er wel stap voor stap doorheen. En nu ben ik blij met de nieuwe situatie al is mijn nieuwe woning één derde van het woonoppervlak van mijn huidige woning. Met het Nieuwe Plantsoen als achtertuin en de IJssel op pakweg vijftien minuten lopen komt het helemaal goed.

Anton

Wandeling omgeving Park Nova Lokaal nieuws zaterdag 10 september 2022

Wandeling omgeving Park Nova

Bezoek de locatie en beleef Park Nova.

Maak een wandeling met een gids om de veelzijdige omgeving te ontdekken. Hierdoor kan je ervaren hoe het is om te wonen op deze plek. We lopen naar de verschillende woonlagen om het uitzicht te beleven. Daarna gaan we gezamenlijk op pad voor en wandeling om de omgeving te laten zien. Dit onder begeleiding van een gids. De wandeling duurt circa 1,5 uur en laat je kennis maken met de mooie omgeving rondom Park Nova. 

Heb je interesse? Laat het ons weten via klantcontact@vanwonen.com en wij  informeren je over de eerstvolgende geplande wandeling.

De pre-sale is gestart! Lokaal nieuws dinsdag 06 september 2022

De pre-sale is gestart!

De pre-sale van de 26 woningen in het project Buurtje van Steenbrugge is gestart. Schrijf je in op het bouwnummer van je voorkeur.

Pre-sale
Een pre-sale wil zeggen dat je je kunt inschrijven voor één of meerdere woningen van jouw voorkeur, op basis van de online verstrekte 'concept' stukken en indicatieve bandbreedte-prijzen. Deze pre-sale geeft je de tijd om je alvast te oriënteren op financieringsmogelijkheden en je woonwensen.

Aanbod
Heerlijk wonen aan de groene rand van Deventer. Wonen bij de stad, in de geborgenheid van een dorp. Dat is Buurtje van Steenbrugge. Een gezellig buurtje in de nieuwe wijk Steenbrugge. De 26 rijwoningen hebben nagenoeg dezelfde plattegrond, maar allemaal met een eigen jasje. Dit zie je terug in de kleur van de gevelsteen, een dakkapel, de hoogte van de dakgoot of een extra raam. Welke woning past bij jou?

Vanaf nu online inschrijven op het bouwnummer van je voorkeur!
Heb je interesse? Schrijf je dan nu in als belangstellende in het project Buurtje van Steenbrugge. Na aanmelding ontvang je via e-mail een bevestigingslink waarmee je een account kan aanmaken. In dit account kan je via de button ‘online inschrijven’ jouw interesse op één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier. Je kunt maximaal 10 voorkeuren opgeven.  Klanten die hebben deelgenomen aan de informatieavond(en) en/of meegedaan hebben met het digitale klantenpanel, hebben voordeel bij de toewijzing. Wij waarderen de betrokkenheid en actieve deelname. Dit maakt het voor ons mogelijk om woningen en leefomgevingen te ontwikkelen zoveel mogelijk op jouw woonwensen zijn afgestemd. Meer lezen over het inschrijfproces? Kijk HIER.

Inschrijven pre-sale kan tot 14 september 12:00 uur
Na sluiting van de inschrijfperiode worden de woningen toegewezen aan de hand van een digitaal toewijzigingssysteem. Uiterlijk donderdag 15 september worden alle kandidaten geïnformeerd over de toewijzing. Is jou een woning toegewezen dan nemen wij telefonisch contact met je op, waarna je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Heb je geen bouwnummer toegewezen gekregen, dan ontvang je van ons een e-mail en word je automatisch op de reservelijst geplaatst. Er is geen positie op de reservelijst, indien er een woning beschikbaar komt, wijzen wij opnieuw toe.

Woning aan jou toegewezen? Jij hebt het eerste recht tot koop!
Wanneer je een woning krijgt toegewezen, gaan wij de concept verkooptekeningen met je doornemen, jouw woonwensen bespreken en je informeren over het verdere aankooptraject. Blijf je na het gesprek enthousiast? Dan teken je een reserveringsovereenkomst. De woning blijft exclusief* voor jou gereserveerd totdat de verkoopdocumenten en prijzen definitief zijn vastgesteld. Vanaf dat moment kan de reservering worden omgezet in een koop-/ en aannemingsovereenkomst.

 

*Voor een reservering vragen wij een bedrag van € 250,-. Dit bedrag ben je maximaal kwijt als je annuleert. Indien je tot koop van de woning over gaat, wordt de reserveringsvergoeding verrekend met de koopsom.

Succesvolle informatieavond Lokaal nieuws dinsdag 06 september 2022

Succesvolle informatieavond

Dinsdag 6 september is de informatieavond van het Buurtje van Steenbrugge druk bezocht. In het Theehuis Bij van Bruggen was het verkoopteam aanwezig om alle belangstellenden te informeren over het woonprogramma van de 26 rijwoningen in het Buurtje van Steenbrugge. Het plan is enthousiast ontvangen. De inschrijving voor de pre-sale is geopend. Heb jij belangstelling, schrijf je in op de woning van jouw voorkeur. Dit kan tot woensdag 14 september a.s.

Dinsdag 6 september informatieavond Lokaal nieuws dinsdag 30 augustus 2022

Dinsdag 6 september informatieavond

Na een heerlijke zomer(vakantie) is het tijd voor actie. Op dinsdag 6 september organiseren wij een informatieavond voor de pre-sale van de 26 eengezinswoningen van het Buurtje van Steenbrugge. Deze avond kun je je laten informeren over de woningen, de verkoopplattegronden en de verkoopprocedure. Het projectteam van Buurtje van Steenbrugge is hier aanwezig om jouw vragen te beantwoorden. Wil jij hierbij zijn? Stuur dan een mail naar Willeke@vanwonen.com.

Hoe wil jij wonen? Lokaal nieuws zondag 12 juni 2022

Hoe wil jij wonen?

Dit hebben wij gevraagd aan de belangstellenden voor het buurtje van Steenbrugge. De gemeente Deventer schrijft ons het woningprogramma voor. Het aantal woningen, de grootte, dakgoothoogte, etc. Echter wij proberen altijd ook de toekomstige bewoner mee te laten denken, al is het maar in kleine dingen. Deze keer is het type haag aan de voorzijde van de woning een keuze, door welke voordeur kom jij het liefst thuis en welke dakpan vind jij het mooist. De uitkomsten zijn duidelijk. Je vindt ze hieronder.
 

De meest gekozen opties nemen wij mee in de uitwerking van het voorlopig ontwerp waarin ook andere kleinere onderdelen kunnen wijzigen. 

Uitkomst informatieavond 12 mei jl Lokaal nieuws donderdag 09 juni 2022

Uitkomst informatieavond 12 mei jl

Donderdagavond 12 mei hebben belangstellenden in het nieuwbouwplan Buurtje van Steenbrugge voor het eerst kennis gemaakt met de schetsen en voorlopige invulling van de woningtypes. De opkomst was goed en de deelname enthousiast en actief. Wil jij de presentatie van de ARX architecten (terug) kijken? Klik dan HIER.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Deventer.

Aanmelden