Actueel

Nieuws

Jij bent uitgenodigd | zaterdag 1 april a.s. Lokaal nieuws donderdag 23 maart 2023

Jij bent uitgenodigd | zaterdag 1 april a.s.

Schuif jij aan in het gezelligste Buurtje van Steenbrugge?

Wonen in Buurtje van Steenbrugge smaakt naar meer. En dat laten we je graag ervaren op zaterdag 1 april aanstaande van 13.00 – 14.30 uur. Op die dag ben je van harte welkom in het informatiecentrum in Deventer waar we een smaakvol programma voor je hebben samengesteld. Kom jij sfeerproeven? Maak kennis met het plan, de woningen en het verkoopteam. Laat je inspireren tijdens de interieurworkshop en geniet van live cooking en een persoonlijk keukenadvies van keukenleverancier Satink. Ook geven we je graag financieel advies over de aankoop van een woning. Kortom; een lekker middagje sfeerproeven in het gezelligste buurtje van Deventer. Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnen komen lopen. Adresnavigatie: Arend Keldermanstraat 42.

Bekijk hier het beschikbare aanbod. 

Energiezuinige luchtwarmte Lokaal nieuws vrijdag 10 februari 2023

Energiezuinige luchtwarmte

In Park Nova bespaar je energie. Alle appartementen krijgen een individuele luchtwarmtepomp.

De appartementen van Park Nova hebben een eigen luchtwarmtepomp. Geen collectieve afspraken, je kiest gewoon je eigen energieleverancier. Deze warmtepomp zorgt voor de warmtelevering, maar je kunt er ook mee koelen. Bekijk hier hoe dit werkt. 

Zonnepanelen
Elk appartement heeft 3 zonnepanelen die gekoppeld zijn aan de eigen meterkast. Dit levert afhankelijk van de zonuren ca.1000 kWp per jaar op. 

Bezoek bouwlocatie | zaterdag 18 februari a.s. Lokaal nieuws vrijdag 10 februari 2023

Bezoek bouwlocatie | zaterdag 18 februari a.s.

Dit is de laatste keer dat de locatie bezocht kan worden en jij bent uitgenodigd. Ervaar de locatie om vanaf hoogte het uitzicht te bewonderen.

Goed nieuws: de sloop van het pand waar Park Nova komt is gestart. Een uniek moment: dit is de laatste keer dat de locatie bezocht kan worden zodat je op hoogte het uitzicht kan bewonderen. Wellicht wordt dit jouw toekomstige woonplek! Graag nodigen wij je uit om op zaterdag 18 februari om 13.00 uur de bouwlocatie te bezoeken voordat het terrein niet meer toegankelijk is. 

De inloop met koffie en thee is van 13.00 uur tot 14.30 uur. Het verkoopteam en de aannemer zijn aanwezig om je te ontvangen. Zij kunnen je meer vertellen hoe het is om straks te wonen in Park Nova. Daarnaast heb je de gelegenheid om de locatie te ervaren en sfeer van de locatie te proeven.

Er zijn nog appartementen beschikbaar. Bekijk HIER welke appartementen nog te koop zijn en laat je zaterdag 18 februari uitgebreid informeren over de mogelijkheden van wonen in Park Nova. 

Park Nova en Koekstadradio Lokaal nieuws maandag 06 februari 2023

Park Nova en Koekstadradio

De sloop is gestart. Willeke Haasjes, verkoopmanager van Park Nova vertelt hier meer over op Koekstadradio.

Het Deventer Nieuws bestede afgelopen week aandacht aan de definitieve start van de sloop van Park Nova.
Je kunt het hier teruglezen. 

Hoeveel zon wil jij in je tuin? Lokaal nieuws donderdag 26 januari 2023

Hoeveel zon wil jij in je tuin?

Een tuin op het zuiden? Past dat wel bij jou? Voor veel mensen is een tuin op het zuiden van oudsher een belangrijke woonwens. Maar tijden veranderen, net zoals het klimaat verandert. Misschien dat je woonwensen daardoor ook veranderen? Graag nemen we je mee in de voor- en nadelen van een tuin op het zuiden. Wat past bij jou?   

Een tuin op het zuiden. Heerlijk toch? De hele dag genieten van de zon, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. En als je grote ramen aan de tuinkant van je huis hebt, dan ga je dat ook merken aan je stookkosten in de lente en de herfst. Wat als de zon lekker schijnt dan zal je huis sneller opwarmen waardoor je minder vaak de verwarming aan hoeft te doen. Prima pluspunten dus, maar hoe zit het dan met die steeds warmer wordende zomers?

Hitte die blijft hangen
Als je echt áltijd zon in je tuin hebt, dan kun je daar in warme zomers veel last van hebben. Je kunt niet lekker meer in de tuin zitten als het rond de middag al zo’n 30 of 35 graden is. Dan moet je dus óf naar binnen of ergens een parasol neerzetten om een hoekje schaduw creëren. Maar warm blijft het. 

Ochtendzon of avondzon
Juist nu het klimaat verandert en onze zomers steeds warmer worden, ontdekken veel mensen dat die tuin op het oosten, westen of noorden ook z’n voordelen heeft. Niemand wil graag de hele dag in de volle zon zitten, maar natuurlijk ook niet in de schaduw. Dat hoeft ook helemaal niet. In een tuin op het oosten geniet je van de ochtendzon, in een tuin op het westen van de avondzon. En in een tuin op het noorden die minimaal 9 meter diep is, heb je ook gewoon de hele dag zon in de zomer. Maar ook schaduw én een koelere woning.

Genieten in elk seizoen
De ligging van elke tuin heeft zo zijn voordelen en nadelen.  En met het veranderen van het klimaat is het goed je van tevoren af te vragen wat jij belangrijk vindt. In tuinen waar de zon de hele dag door verschillende rollen speelt, voelen de meeste mensen zich vaak meer thuis. Zon en schaduw, warmte en koelte, donker en licht... het zijn allemaal aspecten die van jouw tuin straks een gevarieerde plek maken waar het in elk seizoen goed toeven is. 
 

De sloop gaat beginnen! Lokaal nieuws vrijdag 20 januari 2023

De sloop gaat beginnen!

Goed nieuws! De onherroepelijke omgevingsvergunning voor de start van de sloop en de bouw van Park Nova is een feit. Hier zijn wij ontzettend blij mee. De sloop en de bouw van Park Nova gaat beginnen! 

Circulair slopen
Op de bouwlocatie is nu een kantoorpand gevestigd dat gaat plaatsmaken voor Park Nova. Dit pand heeft waarde en wij hebben een hart voor duurzaamheid. Deze twee komen samen in het circulair slopen. Een circulaire sloop heeft meerdere voordelen: 

Voordeel 1: je hergebruikt grondstoffen
Bij circulair slopen worden minstens 99% van alle materialen gerecycled. Hierdoor wordt optimaal gebruik gemaakt van alle materialen waardoor er sprake is van een maximaal waardebehoud.

Voordeel 2: de producten gaan langer mee
Je kunt er van uitgaan dat bij circulair slopen de producten vele malen langer meegaan. Dit komt vanwege het feit dat ruim 95% van alle producten gerecycled of hergebruikt worden. Producten die anders als afval beschouwd worden krijgen bij circulair slopen een tweede leven, waardoor er minder nieuwe grondstoffen nodig zijn. Tweedehands bouwmaterialen zijn niet alleen voordeliger, maar ook beter voor het milieu.

Voordeel 3: CO2-uitstoot wordt verminderd
Door middel van circulair slopen wordt een grote hoeveelheid aan CO2-uitstoot bespaard. Ga uit van minstens 32 kubieke meter aan cO2-uitstoot in vergelijking tot traditionele sloopprojecten, wat een groot verschil uitmaakt.

Voordeel 4: Er is veel minder bouwafval

Het buurtje is bijna vol! Check de beschikbaarheid Lokaal nieuws dinsdag 29 november 2022

Het buurtje is bijna vol! Check de beschikbaarheid

Goed nieuws: jij kunt nog komen wonen in het Buurtje van Steenbrugge. Lees in dit bericht precies hoe dit in zijn werk gaat.

Online inschrijven op het bouwnummer van je voorkeur
Wanneer je interesse hebt in een woning, kan je via de button interesse inschrijven voor het project Buurtje van Steenbrugge. In je account kan je dan je woningvoorkeur voor één of meerdere bouwnummers aangeven in het online inschrijfformulier.  Is er een woning van jouw voorkeur beschikbaar, dan nemen wij contact met je op voor een vrijblijvend verkoopgesprek waarin we je alles vertellen over het project en de woning.

Aanbod
In Buurtje van Steenbrugge komen in totaal 26 woningen: 16 rijwoningen en 10 hoekwoningen. De woningen hebben nagenoeg dezelfde plattegrond, maar allemaal met een eigen jasje. Dit zie je terug in de kleur van de gevelsteen, een dakkapel, de hoogte van de dakgoot of een extra raam. Welke woning past bij jou? Klik hier voor alle woningtypes en bouwnummers.

Verwachting start bouw
We verwachten in het tweede kwartaal van 2023 te starten met de bouw van de woningen. Dat lijkt lang maar onze ervaring heeft ons geleerd dat de tijd vliegt. 

Succesvol open huis Lokaal nieuws maandag 31 oktober 2022

Succesvol open huis

Zaterdag 29 oktober was het laatste open huis van Park Nova. Ruim 10 belangstellenden lieten zich informeren over het uitgebreide plan, de mogelijkheden en gingen langs de verschillende verdiepingen voor het uitzicht. Nu gaan de deuren dicht en maakt het huidige pand zich klaar voor de start sloop.

Content

Laatste kans | Beleef Park Nova 29 oktober a.s. Lokaal nieuws maandag 17 oktober 2022

Laatste kans | Beleef Park Nova 29 oktober a.s.

De sloop gaat beginnen. Op 29 oktober a.s. is de laatste kans om nog het uitzicht van Park Nova te beleven!

Wil jij beleven hoe je straks in Park Nova woont? Meld je aan voor het Open Huis op 29 oktober a.s.
De voorbereidingen van de sloop gaan beginnen. Per 1 november sluit het huidige pand Carinova haar deuren. Zij gaat ruimte maken voor de bouw van 54 appartmenten genaamd Park Nova. Heb jij belangstelling om straks comfortabel te wonen in een appartement van Park Nova, maar wil je graag het uitzicht zelf ervaren? Loop vrijblijvend binnen op 29 oktober a.s. van 10.30 - 11.30 uur en laat je informeren over de beschikbaarheid, de mogelijkheden en de planning. Wij zijn graag voorbereid op je komst. Je kunt jezelf aanmelden door een mailbericht te sturen naar klantcontact@vanwonen.com.

Nog enkele woningen beschikbaar Lokaal nieuws zondag 16 oktober 2022

Nog enkele woningen beschikbaar

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar

De presale is goed van start. De gesprekken met enthousiaste belangstellenden zijn gaande en de eerste woningen zijn gereserveerd. Heb jij belangstelling om te wonen in het Buurtje van Steenbrugge?

Check hier de beschikbaarheid. Meld je aan voor de bouwnummers van je voorkeur en je wordt zo snel mogelijk uitgenodigd voor een eerste gesprek. 

Open huis zaterdag 8 oktober! Lokaal nieuws donderdag 29 september 2022

Open huis zaterdag 8 oktober!

Op zaterdag 8 oktober a.s. van 10.30 uur tot 11.30 uur organiseren wij een open huis. Beleef Park Nova. Het verkoopteam is aanwezig jou meer te vertellen over het plan, de mogelijkheden, de beschikbaarheid. Daarnaast is er de mogelijkheid om het uitzicht te ervaren op de verschillende verdiepingen. Ben jij erbij? Meld je aan via klantcontact@vanwonen.com. 

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Deventer.

Aanmelden