Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Huren in Park Nova

Deventer - Deventer
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
56 - 95m2
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

Op de locatie van het huidige pand Carinova, Zwolseweg 180, is er gestart met de sloop om vervolgens de bouw van 54 appartementen te realiseren met een diversiteit aan woningtypen. Het project heet Park Nova.

Park Nova wordt zichtbaar in een L-vorm waarbij de 2 gebouwdelen een verschillende hoogte hebben. Park Nova heeft ruimte voor 54 appartementen met een gebruiksoppervlak tussen de 56m² en 95m². Van de 54 appartementen worden er 27 appartementen in de (middel)dure huur aangeboden.

Op het binnenterrein parkeren zowel de bewoners als de bezoekers van begane grond. Op het dak van de begane grond wordt er een prachtige gemeenschappelijke daktuin gerealiseerd waar de bewoners elkaar kunnen ontmoeten.

De verhuur start naar verwachting in het eerste kwartaal van 2024. De oplevering is gepland in het derde/vierde kwartaal van 2024.
De appartementen bevinden zich op de eerste, tweede en derde verdieping en hebben een woonoppervlakte tussen de 56 en 95 m2.
Zodra er meer bekend is over de huurprijzen zullen wij dit hier vermelden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren in Park Nova
Huurwoningen
27
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Deventer.

Aanmelden