Huren in Park Nova

Deventer - Deventer
Actueel aanbod

€ 1.045,- p.m. tot € 1.350,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
56 - 82m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Op de locatie van het huidige pand Carinova, Zwolseweg 180, is er gestart met de sloop om vervolgens de bouw van 54 appartementen te realiseren met een diversiteit aan woningtypen. Het project heet Park Nova.

Park Nova wordt zichtbaar in een L-vorm waarbij de 2 gebouwdelen een verschillende hoogte hebben. Park Nova heeft ruimte voor 54 appartementen met een gebruiksoppervlak tussen de 56 m² en 82 m². Van de 54 appartementen worden er 27 appartementen in de (middel)dure huur aangeboden.

Op het binnenterrein parkeren zowel de bewoners als de bezoekers van de begane grond. Op het dak van de begane grond wordt er een prachtige gemeenschappelijke daktuin gerealiseerd waar de bewoners elkaar kunnen ontmoeten.

De appartementen bevinden zich op de eerste, tweede en derde verdieping en hebben een woonoppervlakte tussen de 56 en 82 m2.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren in Park Nova
Start verhuur
24-05-2024
Woningen
27 van 27 beschikbaar
Huurprijs (p.m.)
€ 1.045,- tot € 1.350,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Deventer.

Aanmelden