Thuis aan de Welle

Deventer - Apenhuizen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
80 - 170m2

Over dit project

Wilt u eigentijds wonen in aan de rand van het gezellig centrum van Deventer? In een ruim, comfortabel en duurzaam appartement met een geweldig uitzicht over de IJssel en de uiterwaarden? Dan vindt u zeker een thuis in project Van Twickelostraat.

Het voormalige hoofdkantoor van Witteveen + Bos wordt getransformeerd tot een eigentijds appartementengebouw met daarin circa 30 twee- en driekamerappartementen in grootte variƫrend van ca. 80 tot 170 m2. Het gebouw dat bestaat uit twee 19e -eeuwse herenhuizen, verbonden door een moderne tussenbouw, ondergaat de komende maanden een fraaie metamorfose en de verwachting is dat de start verkoop plaatsvindt in het eerste kwartaal van 2021.

Wilt u wonen in het bruisende Deventer met een geweldig uitzicht over de IJssel? Schrijf u dan nu al vrijblijvend in als belangstellende. Zo gauw er meer informatie over het project bekend is, hoort u dat als eerste.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Thuis aan de Welle
Koopwoningen
30
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Deventer.

Aanmelden