Thuis aan de Welle

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Deventer - Deventer
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
80 - 170m2

Over dit project

Thuis aan de Welle - Stads wonen aan de IJssel
Een appartement met ruimte, comfort en uitstraling. Dat is wat u zoekt. Een volgende woning die helemaal past bij uw woonwensen en leefstijl. Ook de locatie is belangrijk. Op een geweldige plek aan de IJssel, op steenworp afstand van de Deventer binnenstad. Een appartement in Thuis aan de Welle is dan zeker iets voor u. Het pand ademt de sfeer van historische herenhuizen, terwijl u binnen geniet van modern wooncomfort.

We transformeren het voormalige hoofdkantoor van Witteveen + Bos tot een eigentijds appartementengebouw met daarin 29 twee- en driekamerappartementen in grootte variƫrend van ca. 80 tot 170 m2 met elk een individueel karakter. Het gebouw dat bestaat uit twee 19e -eeuwse herenhuizen, verbonden door een moderne tussenbouw, ondergaat een fraaie metamorfose en de verwachting is dat de start verkoop plaatsvindt in het voorjaar van 2021.

Wilt u wonen in het bruisende Deventer met een geweldig uitzicht over de IJssel? Een groot deel van de woningen is (onder voorbehoud) verkocht. Wacht dus niet te lang en schrijf u nu in als belangstellende.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Thuis aan de Welle
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 29 beschikbaar
Type woningen
Appartement

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Deventer.

Aanmelden