Terug naar Project

Tussenwoning met dakkapel

Heerlijk wonen aan de groene rand van Deventer. Wonen bij de stad, in de geborgenheid van een dorp.
Dat is Buurtje van Steenbrugge. Een gezellig buurtje in de nieuwe wijk Steenbrugge. De 26 rijwoningen hebben nagenoeg dezelfde plattegrond, maar allemaal met een eigen jasje. Dit zie je terug in de kleur van de gevelsteen, een dakkapel, de hoogte van de dakgoot of een extra raam. Welke woning past bij jou?

Tussenwoning met dakkapel
Deze tussenwoningen liggen aan de rand van het plan, grenzend aan het Sallandse landschap. De woningen verschillen in de kleur van het metselwerk.
Tuingerichte woonkamer met de keukenaansluitingen aan de straatzijde. De eerste verdieping heeft drie slaapkamers, waarvan de slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een dakkapel. De badkamer heeft een douchehoek, een 2e toilet, een wastafel en een dakraam.
De tweede verdieping is een open ruimte uitgerust met wasmachine-aansluiting. Er is hier de mogelijkheid tot een vierde slaapkamer.

Wil jij deze woning anders indelen, dat kan. Er worden meerwerkopties aangeboden als een achterportaal, schuifpui, uitbouw, uitbreiding badkamer, inrichting tweede verdieping, etc. Deze mogelijkheden bespreek je met een persoonlijke kopersbegeleider.

De achtertuin is gericht op het zuiden en beschikt over een houten berging en een poort naar het achterpad. De berging is voorzien van een extra paneel, waarmee de buitenunit van de warmtepomp en de kliko’s uit het zicht staan. Parkeren doe je in een parkeerhof achter de woning of langs de straat.

De woning is inclusief sanitair, exclusief keuken.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 395.000,-
Kavel 116 m2
Woonoppervlakte 113 m2
Inhoud 411 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
2 - 116 m2 113 m2 3 411 m3 Verkocht
4 - 116 m2 113 m2 3 411 m3 Verkocht
12 - 116 m2 113 m2 3 411 m3 Verkocht
13 - 116 m2 113 m2 3 411 m3 Verkocht