Terug naar Project

Hoekwoning met dakkapel

Heerlijk wonen aan de groene rand van Deventer. Wonen bij de stad, in de geborgenheid van een dorp.
Dat is Buurtje van Steenbrugge. Een gezellig buurtje in de nieuwe wijk Steenbrugge. De 26 rijwoningen hebben nagenoeg dezelfde plattegrond, maar allemaal met een eigen jasje. Dit zie je terug in de kleur van de gevelsteen, een dakkapel, de hoogte van de dakgoot of een extra raam. Welke woning past bij jou?

Hoekwoning dakkapel
Deze hoekwoning ligt aan de rand van het plan, grenzend aan het Sallandse landschap. Er is een tuingerichte woonkamer met de keukenaansluitingen aan de straatzijde.
De eerste verdieping heeft drie slaapkamers, waarvan de slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een dakkapel. Slaapkamer drie heeft door de hoekligging een extra raam in de zijgevel. De badkamer heeft een douchehoek, een 2e toilet, een wastafel en een dakraam.
De tweede verdieping is een open ruimte uitgerust met wasmachine-aansluiting. Er is hier de mogelijkheid tot een vierde slaapkamer. Een extra raam zit in de zijgevel.

Wil jij deze woning anders indelen, dat kan. Er worden meerwerkopties aangeboden als een achterportaal, schuifpui, uitbouw, uitbreiding badkamer, inrichting tweede verdieping, etc. Deze mogelijkheden bespreek je met een persoonlijke kopersbegeleider.

De achtertuin is gericht op het zuiden en beschikt over een houten berging en een poort naar het achterpad. De berging is voorzien van een extra paneel, waarmee de buitenunit van de warmtepomp en de kliko’s uit het zicht staan. Parkeren doe je in een parkeerhof achter de woning of langs de straat.

De woning is inclusief sanitair, exclusief keuken.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 415.000,- tot € 420.000,-
Kavel 122 m2 tot 146 m2
Woonoppervlakte 113 m2
Inhoud 432 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
1 - 122 m2 113 m2 3 432 m3 Verkocht
5 - 146 m2 113 m2 3 432 m3 Verkocht