Wonen aan de weide - fase 2

Deventer - Deventer
Toekomstig aanbod

€ 250.000,- tot € 250.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
77 - 77m2
Kaveloppervlak
83 - 86m2
Inhoud
282 - 282m3
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

WELKOM IN WONEN AAN DE WEIDE
een nieuw buurtje dat deel uitmaakt van het deelgebied 'de Buurtschappen'. Deze buurt hoort bij Buurtschap 4 en valt op door de stoere architectuur en ruime, groene opzet. In totaal komen er 45 gezinswoningen. De eerste 16 hoek- en tussenwoningen in fase 1 zijn inmiddels verkocht.

Maar we vertellen je graag meer over de 29 sociale koopwoningen én de buurt, want die wordt opnieuw heel leuk.

ALLES KLOPT AAN WONEN AAN DE WEIDE
Door de overgangen tussen privétuinen en openbaar gebied in stijl te ontwerpen straalt de buurt ook over lange tijd nog de kwaliteit uit. Wandel straks rond en ervaar dat elke voortuin een groene haag heeft en dat diverse zijtuinen ook voorzien zijn van groen begroeide hekwerken. Auto’s staan voornamelijk geparkeerd in het hof achter de tuinen of achter groene hagen. Begin je al enthousiast te worden? Verken dan snel het woningaanbod.

ARCHITECTUUR EN NATUUR
De woningen hebben een stoere, industriële uitstraling. Door de details, kleuren en materialen passen de woningen perfect in het dorpse karakter van De Buurtschappen. De combinatie van materialen en accenten geeft een vriendelijk en samenhangend gevelbeeld, dat ingetogen is en goed past bij de omliggende woningen.

Wat bijzonder is aan Wonen aan de Weide, is het natuurinclusieve karakter. Er is van alles aan gedaan om niet alleen mensen, maar ook dieren een fijn thuis te bieden. In de gevels zijn nestmogelijkheden gecreëerd voor de huismus, spreeuw en vleermuis. Ook komt er een insectenhotel en diverse egelpoortjes en vogelvides.

FIJN WONEN
De woningen worden gerealiseerd onder het merk Fijn Wonen, het innovatieve woonproduct van Van Wijnen. De onderdelen van deze woningen (vloeren, wanden en gevels) komen als kant-en-klare elementen uit onze gerobotiseerde woningfabriek in Heerenveen en worden op de bouwplaats in elkaar gezet. Op deze manier creëren we betaalbare woningen van bewezen kwaliteit waarbij veel variatie mogelijk is. De voordelen van een Fijn Wonen-woning? Ze zijn energiezuinig (volledig all- electric en goed geïsoleerd), gemaakt van onderhoudsvriendelijke materialen en bieden je overzichtelijke keuzes.

GOED OM TE WETEN
Om voor één van de 29 sociale koopwoningen in aanmerking te komen zijn een tweetal voorwaarden van toepassing:
1. Je bent een starter op de koopmarkt.
Een huishouden, ongeacht de leeftijd van de daartoe horende personen dat woont in een huurwoning of dat niet beschikt over zelfstandige woonruimte.
2. Op basis van jou/jullie IB60 formulier van het jaar 2022 geldt een inkomensgrens per huishouden van maximaal € 60.000,- bruto per jaar.

Laat een financiële check uitvoeren door de financieel adviseurs van Steenbrugge of een erkend financieel adviseur. Klik hier voor een model financiële check die je hiervoor kunt gebruiken. De ingevulde financiële check kun je uploaden bij jouw online inschrijfformulier.

Zorg ervoor dat je tijdig over het IB60 formulier 2022 beschikt, zodat je deze mee kunt nemen naar de afspraak met je financieel adviseur. Laat je financieel adviseur je IB60 formulier checken op de inkomenseis en hem/haar om op de financiële check aan te geven wanneer je hier aan voldoet.

Bezoek de website en kijk voor meer informatie over het online aanvragen van je IB60 formulier 2022 en het regelen van jouw financiële check. Download daar ook het model financiële check.

NOTARIËLE LOTING
De notariële loting van de 29 sociale koopwoningen van Wonen aan de weide heeft reeds plaatsgevonden.
Alle woningen zijn toegewezen en er is een grote reservelijst. Je kunt je dan ook niet meer inschrijven voor deze woningen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen aan de weide - fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 29 beschikbaar
Prijs
€ 250.000,- tot € 250.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Tuin
Tuin op het Zuiden, Tuin op het Zuidoosten
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp
Balkon
10 tot 15 m2

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Deventer.

Aanmelden