Wonen aan de weide

Deventer - Deventer
Actueel aanbod

€ 389.500,- tot € 449.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
109 - 113m2
Kaveloppervlak
123 - 202m2
Inhoud
373 - 430m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

STEENBRUGGE - WONEN AAN DE WEIDE - IN VERKOOP
16 ENERGIE NEUTRALE HOEK- EN TUSSENWONINGEN.

Welkom in Wonen aan de Weide, een nieuw buurtje dat deel uitmaakt van het deelgebied 'de Buurtschappen'. Deze buurt hoort bij Buurtschap 4 en valt op door de stoere architectuur en ruime, groene opzet.

Graag vertellen wij je over de 16 woningen én de buurt, want die wordt opnieuw heel leuk.

ENERGIE NEUTRAAL WONEN
De woningen in Wonen aan de Weide worden ENG. Dat is heel goed nieuws, want het begrip ENG staat voor ‘Energie-Neutraal Gebouw’. Om dat te bereiken is alles uitstekend geïsoleerd en liggen er bij oplevering al 6 panelen op het dak. Wat merk je daarvan? Je woning voelt heel comfortabel qua temperatuur en je energierekening is laag.

ALLES KLOPT AAN WONEN AAN DE WEIDE
Door de overgangen tussen privétuinen en openbaar gebied in stijl te ontwerpen straalt de buurt ook over lange tijd nog de kwaliteit uit. Wandel straks rond en ervaar dat elke voortuin een groene haag heeft en dat diverse zijtuinen ook voorzien zijn van groen begroeide hekwerken. Auto’s staan voornamelijk geparkeerd in het hof achter de tuinen of achter groene hagen. Begin je al enthousiast te worden? Verken dan snel het woningaanbod.

ARCHITECTUUR EN NATUUR
De woningen hebben een stoere, industriële uitstraling. Door de details, kleuren en materialen passen de woningen perfect in het dorpse karakter van De Buurtschappen. De combinatie van materialen en accenten geeft een vriendelijk en samenhangend gevelbeeld, dat ingetogen is en goed past bij de omliggende woningen.

Wat bijzonder is aan Wonen aan de Weide, is het natuurinclusieve karakter. Er is van alles aan gedaan om niet alleen mensen, maar ook dieren een fijn thuis te bieden. In de gevels zijn nestmogelijkheden gecreëerd voor de huismus, spreeuw en vleermuis. Ook komt er een insectenhotel en diverse egelpoortjes en vogelvides.

FIJN WONEN
De woningen worden gerealiseerd onder het merk Fijn Wonen, het innovatieve woonproduct van Van Wijnen. De onderdelen van deze woningen (vloeren, wanden en gevels) komen als kant-en-klare elementen uit onze gerobotiseerde woningfabriek in Heerenveen en worden op de bouwplaats in elkaar gezet. Op deze manier creëren we betaalbare woningen van bewezen kwaliteit waarbij veel variatie mogelijk is. De voordelen van een Fijn Wonen-woning? Ze zijn energiezuinig (volledig all- electric en goed geïsoleerd), gemaakt van onderhoudsvriendelijke materialen en bieden je overzichtelijke keuzes.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen aan de weide
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 16 beschikbaar
Prijs
€ 389.500,- tot € 449.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Deventer.

Aanmelden