Wonen in het hof - fase 1

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Deventer - Deventer
Actueel aanbod

€ 325.000,- tot € 335.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
97 - 117m2
Inhoud
282 - 282m3
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

WONEN IN HET HOF (fase 1) - nog slechts één hoekwoning beschikbaar
Wonen aan een gezellig autovrij hof

Wonen in het hof maakt onderdeel uit van De Buurtschappen in de nieuwe wijk Steenbrugge te Deventer, om precies te zijn Buurtschap 2. Wonen in het hof bestaat in totaal uit 56 woningen, waarvan 30 koopwoningen die we in 2 fasen gaan verkopen. Als eerste is fase 1 aan de beurt met 12 sociale koopwoningen en 4 vrije sector hoekwoningen. De sociale koopwoningen zijn inmiddels allemaal verkocht.
Fase 2 met 12 wadiwoningen en 2 ruime twee-onder-een-kapwoningen wordt naar verwachting na de zomer in verkoop gebracht.

De 16 gezinswoningen van fase 1 komen aan een autovrij hofje die wordt ingericht als een fijne plek om te zitten en te genieten van het groen. Hier woon je heerlijk rustig en kun je je buren opzoeken voor een praatje als je er zin in hebt. Zet je straks voor de deur een bankje neer, zodat je lekker in het zonnetje óf juist in de schaduw zit? Of geniet je van je privacy in je achtertuin?

Parkeren doe je naast het hofje, maar een paar stappen verwijderd van je voordeur. Aan de andere kant van het hofje wandel je via een groene zone zo het park in. Kortom, hier woon je rustig, omringd door groen en heb je de auto dichtbij zonder dat hij in het zicht staat.

FIJN WONEN
De woningen worden gebouwd onder het merk Fijn Wonen. Een duurzaam en innovatief woonproduct van Van Wijnen. De onderdelen van de woning komen als kant-en-klare elementen uit onze gerobotiseerde woningfabriek in Heerenveen en worden op de bouwplaats geassembleerd. De voordelen van een Fijn Wonen woning zijn; een snelle bouwtijd, energiezuinig (volledig all electric en hoogwaardig geïsoleerd), slim prodcutieproces, onderhoudsvriendelijke materialen en overzichtelijke keuzes.

VERDWALEN DOOR DE BUURTSCHAPPEN
De Buurtschappen zijn ontworpen als Sallandse Erven welke één voor één uitgroeien tot gezellige buurtjes. Door wisselende steenkleuren en verschillende architectuurstijlen lijkt het straks alsof De Buurtschappen met het verstrijken van de jaren gegroeid zijn. Veel huizen hebben een privézone voor hun huis, waar bankjes en planten kunnen staan. Bij fase 1 van Wonen in het hof is dit ook zo. Het levert een heel vriendelijk beeld op en zorgt voor variatie. Iedereen richt zijn stoepje op een eigen manier in.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in het hof - fase 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
16
Prijs
€ 325.000,- tot € 335.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Deventer.

Aanmelden