Dorpshoeve

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Deventer - Deventer
Actueel aanbod

€ 385.000,- tot € 785.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
109 - 177m2
Kaveloppervlak
124 - 389m2
Inhoud
397 - 673m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

STEENBRUGGE - DORPSHOEVE IN VERKOOP
Ben jij geïnteresseerd in een nieuwbouwwoning in Dorpshoeve? Dan hebben wij goed nieuws voor je! De verkoop van de 31 woningen in het project Dorpshoeve is gestart. Op de projectsite staat alle verkoopinformatie, vind je het digitaal inschrijfformulier in je online woondossier en kun jij je officieel inschrijven.

DORPSHOEVE
NATUURRIJK WONEN
Steenbrugge komt tussen de Raalterweg, Boxbergerweg, Wezenland en Wechelerweg. Wie de locatie een beetje kent, weet dat dit een geweldige natuurrijke plek is. Hier zijn de woningen nog te gast in het landschap en word je verleid om lekker naar buiten te gaan. Om te spelen, sporten, wandelen of fietsen. Het Zandweteringpark is slechts een voorbeeld van een prachtige plek waar je recreatief gezien aan je trekken komt.

RUST EN REURING
“Ik wil graag rust en ruimte om me heen, maar ik vind het wel fijn als ik op de fiets boodschappen kan doen en de kinderen naar school kan brengen.” Zou jij dit gezegd kunnen hebben? Dan ben je helemaal op je plek in Steenbrugge. Het nieuwe dorp krijgt geen eigen supermarkt of school. Hier is er rust of gezellige reuring door buurtgenoten die een praatje maken en kinderen die vrij op straat spelen. Supermarkten en scholen zijn er volop in de buurt.

VOOR IEDEREEN EEN THUIS
Steenbrugge bestaat in basis uit 4 buurtkarakteristieken. Steenbrugge Dorp, De Buurtschappen, Zwermdorp en Zandweteringpark. Elk deelgebied heeft een eigen sfeer en een gevarieerd woningaanbod. Van appartementen, rij- en hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoningen tot vrijstaande woningen; je vindt het hier allemaal. Doordat de woningen er in allerlei groottes zijn, is er echt veel te kiezen en kan Steenbrugge een fijn thuis zijn voor iedereen. Van Wijnen ontwikkelt en bouwt woningen in de deelgebieden Steenbrugge Dorp en De Buurtschappen. Met plezier vertellen we je de komende tijd meer over deze deelgebieden en de woningen die Van Wijnen als eerste in verkoop brengt in het project Dorpshoeve.

Wandel straks door Steenbrugge en zie in alles het Sallandse karakter terug. Sfeervolle buurten met kronkelende straten zijn via groenstructuren aan elkaar geregen. De verschillende deelgebieden hebben ieder een eigen sfeer en woning­aanbod, volop variatie dus. Altijd is de relatie met het landschap groot. Het maakt niet uit waar je woont, je wandelt zo de natuur in. Dat je met een kwartier fietsen in hartje Deventer bent, is bijna niet voor te stellen.

INTERESSE GEWEKT?
Lijkt het je wat om midden in de natuur te wonen met de stad zo dichtbij?
Maak dan via de projectsite een persoonlijk woondossier aan en selecteer nu al de woningen van jouw voorkeur en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via de nieuwsbrief.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Dorpshoeve
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
31
Prijs
€ 385.000,- tot € 785.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Deventer.

Aanmelden