Hofrijk Wonen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Deventer - Deventer
Actueel aanbod

€ 397.500,- tot € 785.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
125 - 158m2
Kaveloppervlak
128 - 477m2

Over dit project

Op de plek van het voormalig zorgcentrum Carinova worden nu onder architectuur ontworpen twee-onder-een-kap woningen, vrijstaande woningen en rijwoningen gerealiseerd. De buurt is één van de beste in Deventer. Een mooie groene omgeving, aan de rand van de stad, dicht bij uitvalswegen en toch is de binnenstad binnen 15 min op de fiets te bereiken.

Dit vraagt om een zorgvuldig ontworpen plan en dat is het dan ook geworden! Mix architectuur uit Ede tekent voor het ontwerp. De woningen vormen de verbinding tussen de bijna kasteelachtige architectuur van het oude ziekenhuis en de open en gevarieerde vrijstaande huizen uit de omgeving. De zorgvuldig vormgegeven openbare ruimte is ontworpen om zowel functioneel te zijn als bij te dragen aan de leefkwaliteit. Zo zijn de pleinen voorzien van slechts subtiele parkeermarkeringen. Zo kunnen ze op rustige momenten gebruikt worden als plein om te spelen of een praatje met de buren onder de bomen die op diverse strategische plaatsen in grote groenvakken worden geplaatst.

De twee-onder-een-kap woningen zijn van een ruim formaat en zijn naar wens uit te breiden naar levensloopbestendig door de berging om te bouwen naar een slaapkamer/badkamer. De rijwoningen zijn in twee formaten, waarbij de hoekwoningen maar liefst 5,7m breed zijn en met uitzondering van één woningen, allen een oprit hebben waar 2 auto's op passen. Voor nog meer luxe en vrijheid, staan op strategisch geplaatste hoekpunten in het plan 3 vrijstaande woningen op ruime kavels!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hofrijk Wonen
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 43 beschikbaar
Prijs
€ 397.500,- tot € 785.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden, Tuin Rondom
Bijgebouwen
Berging (steen), Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Koeling, Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Balkon
Frans balkon
Overige
Oplaadpunt elektrische auto
Voorz. binnen 1 Km.
Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Deventer.

Aanmelden