Deventer, Havenkwartier

Deventer
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Het Havenkwartier is gelegen vlakbij het gezellige centrum van Deventer, een karaktervol gebied dat volop in ontwikkeling is. Aan de eerste havenarm is inmiddels een levendig gebied ontstaan waarin industrieel erfgoed, ondernemerschap, kunst en cultuur, horeca en wonen gecombineerd worden met de nog werkzame binnenhaven.

Hier werkt Janssen de Jong Projectontwikkeling aan de ontwikkeling van een woontoren van ca. 60 meter hoogte. De woontoren is ontworpen door Beltman Architecten en telt ca. 84 appartementen, studio’s, lofts en penthouses. Bovendien komt er op de begane grond een commerciële ruimte. Qua architectuur wordt aansluiting gezocht bij het industriële verleden van het gebied en bij de Grijze en de Zwarte Silo.

Het plan is volop in ontwikkeling, de verwachting is dat de verkoop in de loop van 2021 kan starten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Deventer, Havenkwartier
Start verkoop
2021 (4e kwartaal)
Koopwoningen
84
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Deventer.

Aanmelden