Park Nova

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Deventer - Deventer
Actueel aanbod

€ 295.000,- tot € 480.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
59 - 97m2
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

De bouw is gestart! Er zijn nog maar 5 appartementen beschikbaar! Bekijk de verschillende typen op www.parknova.nl en schrijf je in op het bouwnummer van jouw voorkeur!

Waarom kies jij voor Park Nova?
VanWonen ontwikkelt 54 appartementen in Deventer. Op een prachtige locatie bij bos, park, voorzieningen en dichtbij het historische centrum. Alles is straks heerlijk nieuw en van jou!

Je woont gasloos, hebt 2 slaapkamers en naast een balkon kun je gebruik maken van een gezamenlijk dakterras. Volledig aangelegd met bomen, beplanting en een prachtige tuinarchitectuur.

Je hebt een vaste baan, bent jong en wil graag zelfstandig wonen. Je wilt graag comfort, alles gelijkvloers en samen met je partner genieten van je pensioen. Daarom kies jij voor Park Nova.

Van de 54 appartementen komen er 27 koopwoningen van 59m2 tot 97m2. Er zijn acht verschillende typen appartementen. Doordat de bouw is gestart zijn de appartementen geoptimaliseerd in de afwerking. Dit kan meerkosten met zich meebrengen. Elk appartement heeft een privéberging op de begane grond. Parkeren is op eigen terrein en op de begane grond zijn er units die geschikt zijn voor maatschappelijk ondernemen (denk hierbij aan fysiotherapeut, tandarts, etc.).

Bekijk het beschikbare aanbod op www.parknova.nl en schrijf je in op het bouwnummer van jouw voorkeur!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park Nova
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
1 van 6 beschikbaar
Prijs
€ 295.000,- tot € 480.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Deventer.

Aanmelden