mobiele airco kopen

Park Nova

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Deventer - Deventer
Actueel aanbod

€ 285.000,- tot € 500.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
55 - 95m2

Over dit project

In de gevarieerde wijk Zandweerd op de hoek van de Zwolseweg en de Ceintuurbaan wil VanWonen een bijzonder nieuwbouw project gaan realiseren. Een appartementencomplex, voor een brede doelgroep (singles, koppels, senioren en eenoudergezinnen).

Park Nova wordt zichtbaar in een L-vorm waarbij de 2 gebouwdelen een verschillende hoogte hebben. Park Nova heeft ruimte voor 54 appartementen met een gebruiksoppervlak tussen de 56m² en 95m². Van de 54 appartementen worden er 27 appartementen in de middendure huur aangeboden.

Op het binnenterrein parkeren zowel de bewoners als de bezoekers van de huisartsen/apotheek. Op het dak van de begane grond wordt er een prachtige gemeenschappelijke daktuin gerealiseerd waar de bewoners elkaar kunnen ontmoeten of lekker een boek kunnen lezen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park Nova
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
27
Prijs
€ 285.000,- tot € 500.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Deventer.

Aanmelden