Park Nova

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Deventer - Deventer
Actueel aanbod

€ 295.000,- tot € 480.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
59 - 97m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Waarom kies jij voor Park Nova?
VanWonen ontwikkelt 54 appartementen in Deventer. Op een prachtige locatie bij bos, park, voorzieningen en dichtbij het historische centrum. Alles is straks heerlijk nieuw en van jou!

Je woont gasloos, hebt 2 slaapkamers en naast een balkon kun je gebruik maken van een gezamenlijk dakterras. Volledig aangelegd met bomen, beplanting en een prachtige tuinarchitectuur.

Je hebt een vaste baan, bent jong en wil graag zelfstandig wonen. Je wilt graag comfort, alles gelijkvloers en samen met je partner genieten van je pensioen. Daarom kies jij voor Park Nova.

Van de 54 appartementen komen er 27 koopwoningen van 56m2 tot 95m2. Er zijn acht verschillende typen appartementen, waarbij elk appartement drie variantindelingen heeft. Elk appartement heeft een priv├ęberging op de begane grond. Parkeren is op eigen terrein en op de begane grond vestigen zich drie huisartsen met een apotheek. De presale is begonnen en wij verwachten begin juli in verkoop te gaan.

Bekijk het beschikbare aanbod op www.parknova.nl en schrijf je in op het bouwnummer van jouw voorkeur!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park Nova
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
27
Prijs
€ 295.000,- tot € 480.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Deventer.

Aanmelden