Huren in De Hardonk

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Deventer - Deventer
Toekomstig aanbod

vanaf € 650,-

Kenmerken

Woonoppervlak
40 - 90m2

Over dit project

HET PROJECT

In het complex De Hardonk worden 42 appartementen gerealiseerd. De appartementen worden opgeleverd met een keuken voorzien van inbouwapparatuur, een comfortabele badkamer, vloerafwerking (PVC vloer) en volledige wandafwerking. Enkele appartementen hebben een privé buitenruimte, de overige appartementen hebben een frans balkon en kunnen gebruik maken van een gemeenschappelijk buitenruimte. De penthouse appartementen hebben allemaal een eigen dakterras welke een geweldig uitzicht biedt op de stad. De appartementen hebben verschillende indelingen, zo zijn er studio's, 2- kamer en 3-kamer appartementen. De woonoppervlaktes variëren van 41 m² tot 86 m². Alle appartementen hebben de beschikking over 1 parkeerplaats.

De huurprijzen starten bij ca. € 650,00 per maand, exclusief ca. € 50,00 voorschot servicekosten (incl. parkeren).


DE LOCATIE

Het complex De Hardonk ligt in de historische binnenstad van Deventer tegen het kernwinkelgebied en vlakbij het mooie Rijsterborgherpark. In de plint van het gebouw komen commerciële ruimtes voor kleinschalige creatieve bedrijven en horeca die goed aansluiten bij het huidige aanbod in de binnenstad. De nieuwe gevel zorgt ervoor dat de nieuwe appartementen beschikken over veel lichtinval.
Het centrum van Deventer bied je tal van winkels, restaurants en cafés, scholen, bioscoop en theater. Het complex is goed bereikbaar per trein, bus en met de auto (A1, N337, N344 en N348).
Ga er lekker op uit! Vanuit je woning loop je zo de stad in waar je op de Brink tal van cafés en restaurants aantreft, maar je loopt ook zo het mooie Rijsterborgherpark in waar je weer helemaal tot rust kan komen of je maakt een wandeling langs de IJsselkade.

Belangstelling? Schrijf je nu in www.hurenindehardonk.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren in De Hardonk
Huurwoningen
42
Huurprijs van
€ 650,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Bioscoop/theater, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Deventer.

Aanmelden