Steenbrugge

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Deventer - Deventer
Archief

€ 995,- p.m. tot € 1.175,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
119 - 128m2
Kaveloppervlak
119 - 259m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

39 huurwoningen ‘Huren in Steenbrugge’
De 39 huurwoningen in het project ‘Huren in Steenbrugge’ hebben een prachtig uitzicht over een blijvende, brede groenstrook.

U vindt hier geen enorme rijen met dezelfde woningen, maar juiste korte rijen met woningen die onderling verschillen in ontwerp en kleurstelling. Het plan is gebaseerd op het verhaal van de ‘ontstaansgeschiedenis van Steenbrugge’ zoals die door de stedenbouwkundige van Steenbrugge, Luc Bos, is bedacht.

Voor parkeren is gekozen voor een combinatie van parkeren langs de weg en zogenaamde ‘parkeerkoffers’ aan de achterzijde van de woningen. De bouwnummers 7 t/m 11 en 26 t/m 31 hebben daarnaast ook een parkeerplaats op eigen terrein!

Wilt u ook ‘Huren in Steenbrugge’? Schrijft u zich dan snel in als belangstellende!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Steenbrugge
Huurwoningen
39
Huurprijs (p.m.)
€ 995,- tot € 1.175,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Deventer.

Aanmelden