Woonwensenonderzoek Deventer

Deventer - Deventer
Toekomstig aanbod

Over dit project

DEVENTER WOONT

Wat zijn jouw woonwensen? Wij horen het graag!

Ga naar de projectwebtsite om jouw woonwensen door te geven: https://www.deventerwoont.nl.

De Deventer binnenstad wordt steeds aantrekkelijker om te wonen, werken, winkelen en uit te gaan. Wij zijn één van de teams die een uitwerkingsplan maken voor een nieuw te ontwikkelen woningbouwlocatie op loopafstand van het stadscentrum.

Voor we de plannen verder uitwerken is het belangrijk voor ons om te weten hoe jij hier wilt wonen en misschien zelfs wilt werken? Welke voorzieningen wens je? Hoe belangrijk is een auto voor je? Zomaar enkele vragen die we je heel graag willen stellen om erachter te komen hoe jij het liefste wilt wonen en leven. Met jouw hulp maken wij een passend plan dat zo goed mogelijk aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden. Daarom zijn jouw wensen belangrijk! Meld je aan en ontvang een activeringsmail voor je persoonlijke account. Zodra je je account hebt geactiveerd en bent ingelogd vind je daar de vragenlijst.

LOCATIE

De ontwikkellocatie ligt dichtbij het levendige centrum van Deventer met een ruim aanbod aan winkels, horeca en culturele instellingen. Op slechts 5 minuten lopen ben je in het historische hart. De locatie ligt in de nabijheid van de binnenstad en dichtbij de IJssel. De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto, trein, bus en fiets en het NS station is op loopafstand.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Woonwensenonderzoek Deventer

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Deventer.

Aanmelden