Lokaal nieuws vrijdag 10 februari 2023 Bron: Park Nova

Bezoek bouwlocatie | zaterdag 18 februari a.s.

Dit is de laatste keer dat de locatie bezocht kan worden en jij bent uitgenodigd. Ervaar de locatie om vanaf hoogte het uitzicht te bewonderen.

Goed nieuws: de sloop van het pand waar Park Nova komt is gestart. Een uniek moment: dit is de laatste keer dat de locatie bezocht kan worden zodat je op hoogte het uitzicht kan bewonderen. Wellicht wordt dit jouw toekomstige woonplek! Graag nodigen wij je uit om op zaterdag 18 februari om 13.00 uur de bouwlocatie te bezoeken voordat het terrein niet meer toegankelijk is. 

De inloop met koffie en thee is van 13.00 uur tot 14.30 uur. Het verkoopteam en de aannemer zijn aanwezig om je te ontvangen. Zij kunnen je meer vertellen hoe het is om straks te wonen in Park Nova. Daarnaast heb je de gelegenheid om de locatie te ervaren en sfeer van de locatie te proeven.

Er zijn nog appartementen beschikbaar. Bekijk HIER welke appartementen nog te koop zijn en laat je zaterdag 18 februari uitgebreid informeren over de mogelijkheden van wonen in Park Nova. 

Meer weten over Park Nova

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Deventer.

Aanmelden