Lokaal nieuws dinsdag 29 november 2022 Bron: Buurtje van Steenbrugge

Het buurtje is bijna vol! Check de beschikbaarheid

Goed nieuws: jij kunt nog komen wonen in het Buurtje van Steenbrugge. Lees in dit bericht precies hoe dit in zijn werk gaat.

Online inschrijven op het bouwnummer van je voorkeur
Wanneer je interesse hebt in een woning, kan je via de button interesse inschrijven voor het project Buurtje van Steenbrugge. In je account kan je dan je woningvoorkeur voor één of meerdere bouwnummers aangeven in het online inschrijfformulier.  Is er een woning van jouw voorkeur beschikbaar, dan nemen wij contact met je op voor een vrijblijvend verkoopgesprek waarin we je alles vertellen over het project en de woning.

Aanbod
In Buurtje van Steenbrugge komen in totaal 26 woningen: 16 rijwoningen en 10 hoekwoningen. De woningen hebben nagenoeg dezelfde plattegrond, maar allemaal met een eigen jasje. Dit zie je terug in de kleur van de gevelsteen, een dakkapel, de hoogte van de dakgoot of een extra raam. Welke woning past bij jou? Klik hier voor alle woningtypes en bouwnummers.

Verwachting start bouw
We verwachten in het tweede kwartaal van 2023 te starten met de bouw van de woningen. Dat lijkt lang maar onze ervaring heeft ons geleerd dat de tijd vliegt. 

Meer weten over Buurtje van Steenbrugge

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Deventer.

Aanmelden