mobiele airco kopen
Lokaal nieuws dinsdag 03 mei 2022 Bron: Buurtje van Steenbrugge

Informatieavond 12 mei Steenbrugge

Onze missie is woningen en leefomgevingen te creëren voor de gezondste generaties. Een plek waar jij je thuis voelt. Daarom vinden wij het belangrijk dat je betrokken bent bij de voorbereidingen van Buurtje van Steenbrugge.

Graag nodigen wij je uit voor een informatieavond op donderdag 12 mei tussen 19.00 uur en 21.30 uur. De avond vindt plaats op een centrale plaats in Deventer. De betrokken architect houdt verschillende presentaties van het eerste schetsontwerp. Tijdens deze informatieavond leggen wij jou een aantal keuzes voor met betrekking tot de afwerking van de woning en de tuin. Ook is er de gelegenheid om vragen te stellen. Kom jij ook?

Meld je dan eerst aan als belangstellende via https://www.buurtjevansteenbrugge.nl/aanmelden/.  Je ontvangt daarna een bericht met meer informatie over de locatie en mogelijkheid om je aan te melden voor de informatieavond.

Meer weten over Buurtje van Steenbrugge

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Deventer.

Aanmelden