Lokaal nieuws donderdag 24 mei 2018

Raamdecoratie kiezen

Er zijn veel verschillende soorten raamdecoraties,  denk aan  overgordijnen, plissés, shutters, houten jaloezieën of rolgordijnen. Welke te kiezen? En voor welke ruimte?

Door je raamdecoratie voor de hele woning op elkaar af te stemmen oogt het rustig. Dit betekent niet dat er overal in huis hetzelfde moet hangen maar wel dat het in dezelfde stijl is of de kleuren overeenkomen.
  
Bij het uitzoeken komen er heel veel vragen op je af, denk aan:
• Ophangsysteem
• Materiaal keuze
• Wel of geen verduistering 
• Kleur 
• Enkel of dubbele plooi 

Ten eerste kijk je natuurlijk naar wat je mooi vindt  en wat handig is, denk aan draai en kiep raam of stalen kozijnen maar ook wat je betaalbaar vindt. 

Dan moet je nog bedenken of dat wat je uitgezocht hebt, wel geschikt is voor de ruimte. 
Zoals bijvoorbeeld de keuken: niet alle raamdecoratie is hier even geschikt, denk aan water en opspattend vet of de rode pasta saus spetters, je wilt ze niet op de muur en zéker  niet op je raambekleding.  

Kortom alleen al heel veel keuzes bij het uitzoeken van de juiste raambekleding voor je nieuwe huis.  

Heb je hulp nodig ga naar www.stijlidee42.nl voor meer informatie of maak een afspraak per mail; loraine@stijlidee42.nl of telefonisch; 06-51146926.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Deventer.

Aanmelden